16.11.2020. 16:46
Birkenstock ima novu prodavnicu u Sarajevu!
Njemački proizvođač anatomske obuće Birkenstock već više od dva stoljeća izrađuje visokokvalitetne proizvode za naša stopala. Zahvaljujući kompaniji S&P iz Sarajeva, ovaj svjetski poznati brand, otvorio je još jednu poslovnicu u našoj zemlji.
Birkenstock je od sada dostupan i u centru grada, tačnije u BBI Centru, gdje je na prvom spratu otvorena moderno opremljena poslovnica sa najnovijim modelima muške, ženske i dječije obuće.

Povodom otvaranja kupce očekuje popust od 20%  na kompletan asortiman, a popust će trajati do kraja sedmice.

Pored čuvenih i lagano prepoznatljivih sandala, koje se prodaju u preko 90 država na pet kontinenata, Birkenstock ima sve veći izbor cipela s zatvorenom, dječijom i radnom obućom, kao i specijalne proizvode za ortopedske prodavače. 

Osim Birkenstocka, kupci će moći pronaći i najnovije modele također poznatih brandova Sholl, Mephisto i Tamaris. Obuća Mephisto je privlačna za sve uzraste, a pored modernog dizajna i udobnosti, pomažu kupcima da budu stabilniji i izdržljiviji u kretnjama tokom svakodnevnih aktivnosti. Sholl je već dobro poznata marka proizvoda za njegu stopala sa linijom obuće koja osigurava maksimalan komfor, a istovremeno je moderna i inovativna.
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana