5.3.2021. 14:52
Odjevne kombinacije sa kojima ne možete pogriješiti
Donosimo vam tri odijevne kombinacije koje uvijek možete iskoristiti u svakoj prilici, a pogotovo onda kada žurite i nemate vremena da razmišljate o tome šta obući.

1. Klasični poslovni stil


Ukoliko se spremate za sastanak, odlazak na fakultet ili ipak neki ozbiljniji ručak, a u stisci ste s vremenom, izvucite iz ormara bilo kakav sako, uske pantalone, i štikle i definitivno nećete pogriješiti. Bez obzira na to kakav je sako i koje je boje, uvijek je odličan izbor za spomenuti "business style". Visoke štikle su tu da dodaju šlag na cijelu kombinaciju i upotpune izgled.


2. Obična crna haljina

Sa klasičnom crnom haljinom bez nekih izrazitih detalja također nikada ne možete napraviti grešku. Nju možete iskoristiti u prilikama poput sastanaka, odlazaka na kafu sa društvom, ili uobičajene dnevne šenje, s tim da njoj ne dodajemo visoke pete, nego je upotpunimo sa nekim ravnim cipelicama. 

3. Farmerke nikad ne izlaze iz mode

Sa kojim god komadom ukombinujete farmerke uvijek će dobro izgledati za neku dnevnu varijantu. Uske farmerke, košulja ili obična majica super su izbor za svaki dan. Ukoliko ipak želite da ih iskoristite za večernju varijantu, jednostavno im dodajte štiklice koje su uvijek tu da podignu izgled na veći level.

Jednostavnost je uvijek bila prefinjenija i sa više stila, za razliku od pretjeranih boja i komada sa kojima morate biti oprezni, kako ne biste bili u centru pažnje. Stoga, kada niste sigurni u čemu da izađete iz kuće posegnite za ovih nekoliko jednostavnih kombinacija.

 

(Delva Husanović)

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana