10.7.2019. 16:25
Gori ljeto uz 'Mercedes' fatalne plavuše: Ko bi rekao da je to Tamara sa početka karijere
"Kako si uspjela ponos progutaš, pa od svih normalnih, kod njega da zalutaš... Jer to je Mercedes, i novi dečko tako je Badass, skinut će ti sa neba zvijezde, nekada smo bile ko sestre, to nema veze, to je Mercedes..."

Na što ste prvo pomislili kada ste pročitati ovaj dio? Da, na pjesnički način, oslikana je slika današnjice. Jer čemu bilo šta drugo ako je tu Mercedes... Da li je uz njega uopće upitan izbor dečka?

Ono što nas danas okružuje novom pjesmom će donijeti šarmantna Tamara Dragić. Iako možda svjesna da će zbog nove pjesme „Mercedes“ itekako zaintrigrirati javnost, pa možda i suočiti se sa osudama jer se osudila tako nešto otpjevati, ova atraktivna pjevačica s ponosom najavljuje novu saradnju sa momcima iz grupe „In Vivo“.

Zasigurno da će sa „Mercedesom“ ponovo zaposjesti estradni tron baš kao što se desilo s njenim ranijim singlom „Druga žena“. Slušamo je od novembra i za vrlo kratko vrijeme stekla je armiju fanova. 

Zasigurno da će ovo ljeto još više zagrijati sa novom pjesmom. U to je sigurna od momenta kada je usšla u studio, odlučna u namjeri da snimi jednu takvu pjesmu koja itekako ilustrira današnje stanje među mladima, da ne kažemo samo djevojkama. 

Nova saradnja sa momcima iz grupe „In Vivo“ donijela je novu promjenu i u muzičkom i u vizuelnom smislu. Jer, Tamara je skratila kosu i malo ko bi mogao zaključiti da je to ista ona plavuša sa početka svoje karijere. 

Svjetski zvuk nove pjesme praćen je i stajlingom koji vidimo kod najvećih svjetskih zvijezda. Latino ritam Tamarinog novog singla već na prvu osvaja te sada, sa sigurnošu, možemo zaključiti da je ova pjesma Tamarin pun pogodak ovog ljeta. Jer to je Mercedes.




(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana