29.7.2019. 10:49
Đule iz Van Gogha otkrio kako je htio uzvratiti djevojčici koja ga je gađala flašom u Sarajevu
Pjevač grupe "Van Gogh" Zvonimir ?ukić ?ule izjavio je povodom incidenta na koncertu u Sarajevu, gdje je plastičnom flašom pogođen u glavu, da takvi slučajevi nisu ništa neobično za rok grupe te da se i to dešava, prenosi Dnevni Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

- Nije ni prvi, a ni posljednji put da ka bini poleti neka mala plastična flaša, pivo, lutkice, mede, buket cvijeća. Bilo je toga i bit će još. Pozvao sam na binu da je zagrlim djevojčicu koja je bacila flašicu, malu, plastičnu. Vjerovatno nije htjela ili smjela da izađe. Nema veze, grlimo vas, volimo, bila nam je velika čast i zadovoljstvo - rekao je Ðukić u videoporuci objavljenoj na društvenim mrežama.

On je tokom videoporuke skinuo naočare za sunce kako bi pokazao da nije povrijeđen.

Podsjetimo, Ðukić je u subotu uvečer tokom koncerta na Festivalu "Live Stage" u Sarajevu pogođen plastičnom flašom u glavu, zbog čega je koncert nakratko prekinut.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana