12.8.2019. 22:42
Doris Dragović nakon 10 godina objavila prvi spot
Hrvatska pjevačica Doris Dragović je objavila spot za novu pjesmu "Brod za najbolje". Time je iznenadila fanove, jer "Brod za nabolje" je ujedno i njen prvi samostalni spot u posljednjih 10 godina.

Pjesmu je napisao Ivan Huljić, sin Tončija Huljića koji je s Doris već sarađivao na njenom posljednjem albumu "Ja vjerujem", prenose hrvatski mediji.

Spot je režirao Vojan Koceić, a Doris u njemu neodoljivo podsjeća na izdanje iz "Marije Magdalene", s kojom je Hrvatsku 1999. godine predstavljala na Eurosongu.

Doris je ovog ljeta prilično zaposlena. Nakon koncerata u Splitu i Primoštenu, slijede pripreme za spektakl u zagrebačkoj Areni zakazan za 30. novembar, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana