27.1.2020. 20:22
Eminem oborio rekord u brzini repovanja
Eminem je iznenadio svoje obožavaoce kada je prošle nedjelje nenajavljeno objavio svoj jedanaesti solo album Music to be Murdered By. Među mnogim ljubiteljima poznatog repera, jedna pjesma sa ovog izdanja se već izdvojila kao omiljena. U pitanju je Godzilla, u kojoj je Eminem navodno oborio rekord u brzini repovanja.

Novinari sitea Highsnobiety su izračunali da je u trećoj strofi ove pjesme Eminem u periodu od 30 sekundi odrepovao čak 224 riječi. To znači da je njemu pošlo za rukom da odrepuje u prosjeku 7,23 riječi u svakoj sekundi!

Eminemu brzo repovanje nikada nije bilo strano. U starijem hitu Rap God on takođe repuje u istom stilu, a ne smije se zaboraviti ni njegovo spektakularno gostovanje na pjesmi Majesty reperke Nicki Minaj.

Music to be Murdered By je inače Eminomov deseti album koji se našao na vrhu Bilboardove top liste.

Pjesma Godzilla ima malo više od 10 miliona pregleda na Youtubeu, dok je video spot za prvi singl Darkness na istoj platformi pregledan oko 20 miliona puta, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana