25.3.2020. 14:12
Rock sastav Das ist Walter predstavio novu pjesmu
Sarajevski rock sastav Das ist Walter uradio je novu pjesmu pod nazivom „U meni“. Spot i pjesma govore o osobi koja pati od anksioznosti.
Živimo u vremenu u kojem su mnogi pod stresom i pritiskom izazvanim raznim problemima i zbog toga ne vidimo i rijetko razumijemo jedni druge. Iako to neće lako prihvatiti, mnogima je potrebna pomoć. Nažalost, anksioznost je postala sastavni dio života u našoj sredini“, poručuju iz benda.

Video je najava novog albuma koji uskoro planiraju objaviti, a sve zavisi od trenutnog "karantin" stanja. Album se sastoji od 12 pjesama, od toga 11 autorskih i jedna obrada.

Sve je snimljeno u kućnom studiju benda. Za miks i mastering, kao i za video, su zaduženi članovi benda.

U planu je i koncertna promocija albuma ćim prođe vrijeme izolacije, a do tada uživajte u novim pjesmama.
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana