12.7.2020. 22:44
Drama: Duško Tošić bijesan na Jelenu Karleušu
Jelena Karleuša se svađa sa suprugom Duškom Tošićem zbog njenog raskalašnog ponašanja.
Naime, fudbaler zamjera pop zvijezdi jer na Instagramu stalno objavljuje slike i snimke iz dvorišta njihove nove vile u Beogradu.

Duško smatra da mu žena golišavim slikama i snimcima iz dvorišta “privlači manijake u kuću”.


-Duško ne može konstatno da bude tu i štiti ih. Ne smeta mu kada se obnažena slika na plaži, ali smatra da ne treba svaki kutak dvorišta i doma da dijeli sa javnošu, jer neko može to da zloupotrijebi. Imaju i obezbjeđenje i sigurnosne kamere, ali ti momci ne rade danonoćno, uostalom onaj ko se namerači da uđe taj će naći način. Kada joj je Duško rekao da takvim fotografijama ugrožava bezbjednost svih njih, ona je fotku skinula, međutim poslije nekoliko sati ponovo je vratila, a potom je opet sklonila sa Instagrama. Očigledno da nije mogla da se dogovori sama sa sobom da li poslušati muža ili pokazati narodu savršene obline – priča za dobro obaviješten izvor, piše “Svet”.


Vilu je Tošić kupio od bivšeg fudbalera Dragana Stojkovića Piksija prošle godine. Pjevačica je imala specijalne zahtjeve kada je riječ o uređenju enterijera pa se porodica još nije uselila, ali radovi se privode kraju.


Do tada, Jelena snima intervjue i editorijale kraj bazena i slika se za Instagram za koji reklamira brojne modne brendove.



(Nermana Crnčalo)
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana