29.7.2020. 15:34
Tony Cetinski: Muzičari još dugo neće zarađivati, ja sam posadio vrt
Većina muzičara ovog ljeta ima znatno manje posla nego prethodnih godina, a nakon što su odgođeni i otkazani gotovo svi veći koncerti i festivali, neki su u potpunosti ostali bez gaža. Jedna od najglasnijih kad je nezadovoljstvo ovakvom situacijom u pitanju je Nina Badrić (48), koja je u svom videu na društvenim mrežama poručila da su mnogi gladni.


S druge strane,Tony Cetinski (51) kao da se već pomirio sa situacijom i okrenuo nekim novim interesima. Pjevač se također oglasio na Facebooku.

- Poručio bih kolegama da se skuliraju jer još dugo neće zarađivati. Usmjerite se na manje korake. Evo, ja sam posadio vrt i sve mi je odlično uspjelo - poručio im je Tony. 

Najavio je i kako se vraća svojim korijenima te će 8. avgusta nastupiti kao DJ na terasi jednog opatijskog hotela i puštati muziku 80-ih i 90-ih godina.

- Ne odustajem od svoje pjevačke karijere, moj bend i ja smo uvijek otvoreni za privatne zabave i evente. Za publiku možete očekivati samo besplatne koncerte i stvari koje izravno ne pogađaju džep. Pokrećem i emisiju "Najbolje godine", koju ću raditi na Radio Rovinju. Tu ćemo puštati muziku koju sam slušao kad sam počeo izlaziti sa svojim prijateljima. Dakle, idemo malim koracima, bez srama i straha - najavio je Cetinski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana