5.8.2020. 16:40
Poslušajte pjesmu „Tražim te“ bh. youtubera Bakira Karasalihovića
Šesnaestogodišnji Bakir Karasalihović, koji se na YouTubeu predstavlja pod nadimkom Bake, javnosti je predstavio svoju pjesmu „Tražim te“, koja je u vrlo kratkom roku dosegnula milion pregleda na YouTubeu.
Tekst i muziku za pjesmu potpisuje Bake, dok je za mix, mastering i aranžman zaslužan Dino Hegić. Režiju spota potpisuje Samardžić Haris, a spot je snimio Dreamcapture.

Ovaj 16-godišnjak je videa za YouTube počeo snimati 2014. godine, od kada je na svom kanalu sakupio pola miliona pratitelja. Njegova posljednja pjesma „Zbog tebe“ također je pregledana više od milion puta.

Njegov YouTube kanal broji pola miliona pratilaca, a Instagram profil @baake7 300.000 pratilaca.
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana