31.8.2020. 22:02
Oštre kritike javnosti ovoga puta na račun pjevačice Adele
Svake godine u londonskom Notting Hillu održava se karneval za sve doseljenike iz karipskih i afričkih krajeva u Veliku Britaniju. Nažalost, ove godine, zbog pandemije Corona virusa isti je otkazan, stoga je jedna od najpoznatijih britanskih pjevačica, Adele, odlučila odati počast istomu.

Na svom Instagram profilu objavila je svoju fotografiju na kojoj pozira u gornjem dijelu bikinija, koji ima na sebi print zastave Jamajke i tie-dye tajice, dok joj je kosa spletena u Bantu punđice, tradicionalnu afričku frizuru. Kombinacija bikinija i tajica dodatno je istaknula gubitak kilorama popularne pjevačice, o kojima se već mjesecima priča, no to je sve ovoga puta palo u drugi plan.


Iako su njene namjere bile iskrene i čiste, mnogi širom svijeta i nisu baš s odobravanjem dočekali taj potez. Opleli su po pjevačici optužujući je da želi na račun afričkog naroda steći dodatne simpatije javnosti.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana