2.3.2021. 11:51
Pips, Chips & Videoclips feat. Edo Maajka: nova verzija hita "Ljubav"
Popularni Pipsi odlučili osvježiti jedan od najprepoznatljivijih singlova svoje karijere
"Ljubav 21“ nova je verzija jednog od najvećih hitova grupe Pips, Chips & Videoclips, napravljena u saradnji s Edom Maajkom.

Pripremajući se za koncert karijere na Šalati, koji je prebačen na jesen ove godine, Pipsi su odlučili osvježiti jedan od najprepoznatljivijih singlova svoje karijere, objavljenog na albumu “Dernjava”.

-U međuvremenu se svijet okrenuo naopačke, a zagrebačka Šalata doslovno je, nije šala, popucala. Skužili smo da se više se nema što čekati. Palimo motore, pred nama je lansiranje novosnimljene, totalno drukčije verzije „Ljubavi“ s Edom Maajkom, nadamo se da će vam se svidjeti. Kao prateće urlačice pojavljuju se ljepše trećine Johnsons family – Yaya i Lucija” - kaže frontmen Pipsa, Dubravko Ivaniš Ripper.
Pjesmu je producirao Ivan Božanić. Prati ju i animirani spot u režiji talentirane Martine Meštrović, koja već otprije potpisuje video za 3PM. Spot će se premijerno moći pogledati ove subote u emisiji Top.hr na RTL-u nakon čega će biti dostupan na YouTubeu.

-"Dernjava" je jedan od domaćih albuma koji smo slušali u srednjoj školi. Album krcat hitovima, dobrim spotovima i ponajboljom produkcijom tog vremena, tako da kad mi je Ripper rekao ideju za remix pjesme “Ljubav” naravno da sam uskočio. Nisam znao otkud i prema kamo krenuti s tekstom, pa me je tu on malo protresao, naveo i konačno sam uspio napisati nešto dobro. Jako sam zadovoljan kako je sve ispalo i što sam dio ovog projekta - kaže Edo Maajka.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana