25.3.2021. 19:35
Buba Corelli snima novi spot: Sarajevskog repera okružuju polugole djevojke
Pohvalio se Buba kadrovima iz novog spota i dozvolio publici da ima samo mali uvid u ono što ih čeka.
Buba Corelli, pravog imena Amar Hodžić, uveliko radi na novim pjesmama, koje će na kraju krunisati i kompletnim albumom, prenosi Avaz.

Publika i fanovi željno iščekuju da sarajevski reper izbaci nešto novo, a bez sumnje, jer je tako sa skoro svakom prethodnom numerom bilo, kratkom roku će oboriti rekorde na YouTubeu dok će pjesma zauzeti visoko mjesto u trendingu, kako u BiH, tako i u drugim zemljama regiona.

Pohvalio se Buba kadrovima iz novog spota i dozvolio publici da ima samo mali uvid u ono što ih čeka. Na Instagramu je objavio nekoliko fotografija sa snimanja spota, a okružuju ga tri polugole djevojke.

- Hoćemo l', šta ćemo - napisao je kratko Buba u opisu fotografija.

Za nešto više od sat vremena objava ima skoro 30.000 lajkova i stotine komentara u kojima fanovi poručuju da jedva čekaju da izbaci novu pjesmu.
(Mirza Kadić)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana