4.7.2021. 15:16
Jelena Karleuša pala na pod usred plesne tačke
Jelena Karleuša šta god da uradi, za njom se konstantno diže prašina jer je kontraverzna pjevačica poznata kao neko ko nema dlake na jeziku.

Ovoga puta nije u pitanju nikakav komentar popularne JK, nego nešto totalno drukčije. Na Instagramu se pojavio video, pa ubrzo i na ostalim mrežama, na kojem se vidi Karleuša kako pleše. Ona u toku plesnog  zanosa pada na pod. Ubrzo je ustala i nasmijala se sama svom padu, te je nastavila plesati.

Sudeći po mngim komentarima, ova situacija je komična i zabavila je njene pratioce na društvenim mrežama, a broji ih milione.




(Amer Mujezinović)

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana