5.7.2021. 17:50
Uprkos "šikaniranju" iz Srbije zbog Nasera Orića, Sadik Hasanović zakazao svoj prvi nastup nakon finala
Sadik Hasanović je ovih dana na samom početku karijere doživio medijski linč, zbog fotografisanja sa Naserom Orićem, ali i pjesmom koju je pjevao ranije.

Sadik je sa svojim ocem na jednoj zabavi pjevao pjesmu posvećenu ratnom komandantu Srebrenice, Naseru Oriću, a onda je objavljena i njihova fotografija. O njemu se ovih dana pisalo u negativnom kontekstu, a uzalud je pokušao da objasni situaciju i da je snimak nastao 2014. godine.

Na društvenim mrežama je zakazao svoj prvi nastup sa bendom “Sandžak Tapani". Sadik će nastupati 9. jula na jezeru Modrac, tačnije u klubu “Plaža”.

(H. Ahbabović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana