4.5.2024. 13:33
Milić Vukašinović prozvao Bregovića: "Onaj miš mekinjaš okupio grupu, ali bez mene..."
Muzičar Milić Vukašinović danas je putem Facebook profila "prozvao" Gorana Bregovića zbog 50. godišnjice Bijelog dugmeta i održavanje turneje pod nazivom "Doživjeti stotu".

Naime, Vukašinović koji je nekada svirao u Bijelom dugmetu, u objavi na Facebooku nazvao je Bregovića "mišem" jer je okupio bend za 50. godišnjicu, ali nije pozvao i njega.

"Evo nas na moretu, a vidim da je onaj miš mekinjaš Bregović okupio kao grupu Bijelo Dugme za pedesetogodišnjicu, ali bez mene, jer ja ne sviram s mišem mekinjašem. Ko se druži sa mekinjama pojedu ga svinje", poručio je Milić Vukašinović.



Podsjetimo, Bijelo dugme će povodom 50. rođendana održati turneju pod nazivom "Doživjeti stotu", u sklopu koje su zakazali koncert za 11. maj ove godine u Domu mladih u Sarajevu. Poznato je da će na ovom koncertu nastupati Goran Bregović, Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa te bubnjar Điđi Jankelić i basista Zoran Redžić.

Željko Bebek također neće biti dio ove rođendanske Dugmetove turneje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana