17.6.2024. 18:42
Policija potvrdila da je privela MC Stojana, poznato i zašto
Iz Policijske Uprave Vukovarsko-Srijmske potvrdili su da su jučer u popodnevnim satima na graničnom prijelazu Bajakovo priveli srpskog pjevača Marka Stojkovića, poznatijeg kao MC Stojan.

"Policijski službenici PGP Bajakovo su jučer, nad navedenim državljaninom Srbije, prilikom izlaska iz Republike Hrvatske, proveli temeljitu graničnu kontrolu radi prikupljanja obavijesti o vozaču vozila kojim je počinjen prekršaj prekoračenja brzine kretanja, utvrđen kamerom za nadzor brzine kretanja. Nakon obavljene provjere, propušten je na izlazu iz Republike Hrvatske", rekli su iz policije, prenosi Index.

Podsjetimo, MC Stojan objavio je jučer na svom Instagram storyju da je priveden u Hrvatskoj na graničnom prijelazu Bajakovo.

"I opet sam priveden u Hrvatskoj", rekao je na snimci koju je snimio u policijskoj stanici. Zatim je snimao svoj skupi Rolex na ruci, upućujući da je u vrijeme privođenja bilo oko 15:30.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana