20.9.2024. 22:48
Udružila snage s mužem: Šejla Zonić sutra predstavlja svoju prvu pjesmu
Pobjednica regionalnog folk takmičenja „Zvezda Granda“, Šejla Zonić, sutra će publici predstaviti svoju prvu pjesmu, a na Instagramu je objavila dio spota.

Naime, Šejla je prije nekoliko dana najavila da će nova numera izaći u subotu, 21. septembra, ali nije željela da otkrije tačan naziv njenog autorskog djela.

Kako je i sama nedavno rekla za Grand, pjesmu je napisala sama, a za snimanje spota zadužen je njen suprug Armin Zonić.

- U subotu, 21. 09., vam poklanjam svoju prvu autorsku pjesmu. Mnogo se radujem vašim reakcijama. Svima šaljem samo ljubav – poručila je pjevačica, koja je veliku prašinu u BiH podigla nakon brojnih hvalospjeva o svojoj mentorici Svetlani Ražnjatović Ceci.

Podsjećanja radi, Svetlana Ražnjatović Ceca je bivša suprugu Arkana Ražnjatovića Arkana, ratnog zločinca i kriminalca koji je ubijen u Srbiji prije 24 godine.

(Sead M.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana