28.5.2021. 9:28
MMA borkinja na provokacije zbog poraza odgovorila seksi fotkama
Vjerovalo se da će na Bellatoru 259 Valeri Loreda lako stići do pobjede protiv Hane Gaj i nastaviti put ka stvaranju nove ženske MMA zvijezde.

Međutim, doživjela je šokantan poraz. Suparnica, koja je tokom cijele borbe bila bolja, slavila je odlukom sudija.

Mnogi korisnici interneta jedva su dočekali poraz Lorede jer ona na društvenim mrežama ne skriva velike ambicije i samouvjerenost.

Mnoge je iznervirala i proslavom posljednje pobjede kada je nakon trijumfa protiv Tare Graf slavila tverkanjem.

Sada je na kritike nakon poraza odgovorila s dvije fotografije na Twitteru, gdje je prati skoro milion ljudi. Na jednoj je pokazala ruku u longeti i zadnjicu, svoj zaštitni znak, a na drugoj srednji prst hejterima.




(Admir Oručević)

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana