19.6.2024. 11:03
Bh. pjevačica se slikala u dresu Hrvatske pa je ljudi napali - Ona im odgovorila: Kako nikada ne komentarišete kada pjevam "Je l' Sarajevo gdje je nekada bilo"
Antonija Čerkez, pjevačica iz Širokog Brijega, objavila je fotografiju u dresu reprezentacije Hrvatske.

Ova zgodna pjevačica očigledno podržava Vatrene na Evropskom prvenstvu, što se nije svidjelo pojedinima, pa je popularna Antoniette napisala:

- Kako nikada ne komentarišete kada pjevam "Bosnom behar", “Je l‘ Sarajevo gdje je nekada bilo” i mnoge druge? Ne razumijem čemu potreba čim objavim nešto, vezano za moju pripadnost, jer sam rođena kao Hrvatica, nosim i imam te papire, odmah lupati po tastaturi. Valjda imam pravo obući što god hoću, pri tome ne želeći nikoga uvrijediti, da se razumijemo, napisala je Čerkez, pa nastavila:

- Jednako sam objavljivala kada je i BiH ulazila u neka prvenstva, znam da nije imala tolike uspjehe u sportu, ali sam pružila podršku i bila uz istu. I uvijek bih. Sad je Hrvatska tu i ne vidim koga ja vrijeđam sa ovom fotografijom. Da sam obukla dres neke radnom države koja nije uopšte evo, sa Balkana, pitam se bi li uopšte bilo komentara - “ti živiš u BiH, sto nosiš to?”.


- Samo ljubav, zaključila je lijepa Hercegovka.
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana