9.6.2019. 15:53
Veljko Ražnatović borit će se protiv Haradinajevog borca
Srpski bokser Veljko Ražnatović, trebalo bi da radi meč protiv Petrita Mazerkaja, albanskog boksera sa Kosova, inače ljubimca Ramuša Haradinaja, prenosi “Telegraf“.

Ovo će, kako prenose mediji na Kosovu, biti najveći meč u karijeri Mazerkaja, jer se suočava sa Arkanovim sinom, a do sada je zabeležio 17 pobeda od čega 13 nokautom, i nema nijedan poraz.

Mediji prenose da je Veljko Ražnatović (23) sam tražio meč protiv Mazerkaja (27) preko pisma u kome je ponudio meč. Za sada se ne zna gde bi moglo da se održi ovo suočavanje, ali se pominje datum 31. avgust.

Na pitanje u kojoj rundi očekuje da nokautira rivala, Mazerkaj je rekao.

– Mislim, kao i u slučaju njegovih zemljaka, da će se isto desiti i njemu u prvoj rundi, maksimalno u drugoj – rekao je Mazerkaj i dodao da mu je Haradinaj zabranio da meč radi u Beogradu.

– Lokacija nije još odlučena jer Srbi žele da to bude u Beogradu, a premijer Ramuš Haradinaj i ostali su mi zabranili da idem u Srbiju,jer nije bezbedno za mene, jer sam prebio i ostale Srbe. Još uvek pregovaramo.

Prethodno se Mazerkaj tri puta borio sa bokserima iz Srbije i sva tri puta je pobedio. Mihajl Halas je dva puta nokautiran 2012, i 2015, dok je Mihajla Finčura nokautirao isto 2015.

Na pitanje koji bokser mu je uzor odgovorio je čudno

– Svi su dobri, od svih može da se nauči, ali moj idol je Ramuš Haradinaj, jačeg čoveka nisam sreo – rekao je Mazerkaj.


(Admir  Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana