20.10.2019. 18:52
Conor poručio Khabibu: Vidimo se u Moskvi, pi***, Nurmagomedov odgovorio 'U Moskvi se ne očekuju silovatelji'
Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov samo jednom su se našli u ringu, no nakon toga više puta su imali verbalne okršaje.

Posljednji sukob desio se nakon što je McGregor napisao: Vidimo se u Moskvi, pi*ko, a Nurmagomedov mu nije ostao dužan.

''U Moskvi se ne očekuju silovatelji'', napisao je Khabib. 

Naime, Nurmagomedov baš i nema interes za novi obračun sa McGregorom.

''Mislim da većina želi da se borim s njim, jer će to donijeti novac, ali prvo bih se borio s glavnim kandidatima. Tony Ferguson je zaslužio to više od njega, da se bori sa mnom, jer ima 12 pobjeda. Conor se mora vratiti borbama, prestati da udara stare ljude. On je profesionalni borac, trebao bi da se vrati, pobijedi i zaradi svoje mjesto na vrhu'', rekao je Khabib.


(Amila Alijagić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana