4.2.2020. 11:45
Super Bowl gledalo više od 102 miliona ljudi
Finale lige američkog fudbala NFL, takozvani "Super Bowl", putem različitih platformi Foxa gledalo je više od 102 miliona gledalaca, saopćilo je danas istraživačko preduzeće Nielsen.

Pobjedu Kansas Cityja u Miamiju putem TV-ekrana na mreži Fox gledalo je 99,9 miliona gledalaca, ali taj broj se povećava na više od 102 miliona kada se ubroji program na španskom jeziku na platformama Foxa, NFL-a i Verizona, prenosi STA. 
  
Prošle godine je pobjedu New England Patriotsa protiv LA Ramsa preko mreže CBS gledalo 98,2 miliona ljudi, a ukupno 100,7 miliona gledalaca.

Na društvenim mrežama, Facebooku, Instagramu i Twitteru, bilo je 32,3 miliona interakcija vezanih za tu temu. 


(FENA)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana