14.3.2021. 18:40
Rukometna reprezentacija BiH pobijedila Austriju i ostala u igri za Euro!
Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine ostvarila je drugu pobjedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2022. godine.

Piše: H. Ahbabović

Naš nacionalni tim danas je slavio protiv Austrije sa 27:21.

Najefikasniji u bh. selekciji bio je Perić s pet golova, Vranješ i Prce su postigli po četiri, a sjajni Burić se istakao s devet odbrana.

Reprezentacija BiH nakon četiri odigrane utakmice ima isto toliko bodova i nalazi se na drugoj poziciji. Njemačka je lider grupe sa osam, a Estonija i Austrija na trećem i četvrtom mjestu imaju po dva boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana