11.4.2021. 17:33
Na vaganju se pojavila u izazovnom izdanju, protivnica je unakazila
Australijska bokserka Ebani Bridžs (35) pojavila se u čipkastom donjem vešu na vaganju uoči meča protiv Šenon Kurtenej te izazvala pažnju u cijelom svijetu, ali za nju borba nije dobro prošla.

Naime, u meču za pojas u bantam kategoriji Kurtenej (27) je pobijedila jednoglasnom odlukom sudija nakon što je dominirala cijeli meč.

"Mislim da sam srušila internet", napisala je Ebani nakon vaganja na Instagramu, a sada joj je lice neprepoznatljivo.

Lijevo oko skroz joj je otečeno pa nije mogla da gleda na njega u posljednje tri runde.

"Iako nisam pobijedila, borila sam se svim srcem. Nisam mogla vidjeti u posljednje tri runde, ali sebi ne zamjerim baš ništa. Čestitam Šeni. Za tango je potrebno dvoje i zaista se nadam da smo učinili ono što sam rekla i pokazali da se i lijepe djevojke žestoko bore. Nadam se da je svima bilo zabavno. Veliko hvala svim mojim obožavaocima i svima koji su se uključili. Volim vas sve", rekal je Ebani nakon borbe.




(Admir Oručević)

 

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana