25.7.2021. 16:47
Tuka objavio sjajnu fotografiju i poručio: Bravo Nele, volimo te, ponos si naše, jedna nam jedine, domovine Bosne i Hercegovine
Podrška mladom bh. taekwandoisti Nedžadu Husiću, nakon nekoliko odličnih borbi, plasmana u polufinale i osvajanja petog mjesta na Olimpijskim igrama u Tokiju, stiže sa svih strana.

Posebnu podršku Husiću su dale njegove kolege iz olimpijskom tima naše zemlje, a najbolji bh. atletičar Amel Tuka napravio je odličnu fotografiju uz poruku:

"Bravo Nele, tvoj tim je uz tebe…volimo te. Ponos si naše, jedne nam jedine, domovine Bosne i Hercegovine", napisao je Tuka koji je s Larisom Cerić nosio bh. zastavu na otvaranju Igara.



(Ajdin Balićevac)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana