29.12.2021. 14:28
NFL upozorio igrača Toma Bradyja zbog uništavanja gadgeta na utakmici
Kvoterbek 'Tampa Bay Buccaneersa' Tom Brady priznao je u ponedjeljak da je čuo od NFL-a kako je upravo on kriv jer je bacio, tada oštećeni tablet Microsofta, izdatog u ligi a tokom poraza od tima New Orleans Saintsa.
Saints su 19. decembra pobijedili Bucs sa 9-0, prvi put kada je napad predvođen Brejdijem isključen od 2006. godine. Što je još gore za Bradyja, njegova scena razbijanja tableta emitovana je tokom utakmice koju je prenosila nacionalna televizija.


"Dobio sam upozorenje od NFL-a o tome", rekao je Brady u ponedjeljak na svom podcastu SiriusXM, prenosi Reuters.

"Ne mogu baciti još jedan predmet, inače ću dobiti kaznu. Zamislite to!", kazao je on ljudima koji ga prate na mrežama.

Brady je svoje frustracije izvukao na Carolina Panthersima prošle sedmice, dovodeći Tampa Bay do pobjede od 32-6 u nedjelju. Branilac titule u Super Bowlu osvojio je titulu NFC Juga.


(Amer Mujezinović)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana