30.4.2024. 16:38
Organizovan sjajan doček u Petoj osnovnoj školi Ilidža za zlatnog Ismaila Barlova
Prijatelji iz škole priredili nevjerovatan doček Ismailu Barlovu nakon što je osvojio zlatnu medalju na Evropskom seniorskom prvenstvu u paraplivanju.

Trinaestogodišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine historijski rezultat ostvario je u portugalskoj Madeiri u disciplini 50 metara prsno. Do titule prvaka Evrope u finalu je stigao sa rezultatom 1:01:15.

Tim povodom priređen mu je poseban doček u Petoj osnovnoj školi Ilidža.

"Na završenom Evropskom prvenstvu u paraplivanju koje je održano u portugalskoj Madeiri, naš Ismail Barlov osvojio je zlatnu medalju u disciplini 50 metara prsno.

Danas smo priredili svečani doček našem šampionu.

Ismaile, ti si ponos naše države i sretni smo što si naš", napisali su na Facebook stranici Pete osnovne škole Ilidža.

(Erna H.) 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana