11.6.2019. 11:20
Turčin koji je pretukao srbijansku manekenku Tanju Đukić je psiholog: Dao je lažnu izjavu da sam se sama povrijedila i da sam histerična
Javnost u regionu zgrožena je brutalnim premlaćivanjem srbijanske manekenke Tanje Đukić (24), koju je unakazio njen momak, za kojeg se sada ispostavilo da je - psiholog iz Turske, prenose regionalni mediji.

Piše: Haris Ahbabović

Cagri Tortop je turski državljanin, rodom iz Izmira, a srbijanska manekenka ga je upoznala prije dvije godine, kada su stupili u vezu. 

Tortop je, također, vođa projekta "Miss Exclusive of the World", takmičenja koje se održava u raznim zemljama, a za cilj ima izbor najljepših djevojaka sa svih krajeva svijeta. Osim toga, bavi se muzičkom produkcijom, a na profilima na društvenim mrežama rado objavljuje fotografije s poznatim turskim estradnim umjetnicima, kao i fotografije iz studija, prenosi Avaz.

U Turskoj živi luksuznim životom, pa uglavnom objavljuje samo fotografije iz luksuznih automobila i skupih hotela, a potpuno je nevjerovatno da se radi o psihologu.

O tome koliko je njegov utjecaj jak u Turskoj govori i podatak koji je Tanja Đukić podijelila s reporterima "Blica" da je Turčin nakon prebijanja pozvan u policiju, ali da je odmah pušten. Uz to je, prema njenim riječima, dao izjavu koja se kosi s istinom.

- Dao je lažnu izjavu u policiji da sam se sama povrijedila i da sam histerična, što je van svake pameti. Prijeti mi preko zajedničkih prijatelja i poznanika da će mi uništiti porodicu. Strahujem jer znam da uopće nije naivna osoba - ispričala je preplašena manekenka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana