11.6.2019. 22:21
Beograd: Ispalio dva hica u suprugu dok je šetala njihovu bebu pa pucao sebi u glavu
Beograđanin Dragoslav J. (25) pucao je jučer na svoju suprugu Danijelu (25) dok je u kolicima vozila njihovog sina starog 11 mjeseci.

Nesretnu ženu su dva hica pogodila u grudni koš i ruku. Misleći da je ubio suprugu, Dragoslav je pobjegao s lica mjesta, ali je u blizini stao i pucao sebi u glavu. 

Teodori su konstatirane teške povrede u vidu prijeloma grudnog koša i prostrijelnim ranama grudnog koša, prostrijelnom ranom ruke sa prelomom ruke.

Za pištolj koji je pronađen kraj njega Dragoslav J. nije imao dozvolu, pa se sumnja da je pištolj kupio da bi ubio suprugu, prenose srbijanski mediji.

Odmah nakon pucnjave bebu Lj. J. od 11 mjeseci preuzela je baka djeteta, koja je sa njim upućena u bolnicu u Tiršovoj. Bebi nisu konstatirane povrede i puštena je kući, prenosi Blic.rs.


(Amila Alijagić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana