13.8.2019. 22:44
Zapalila se jahta kod Zadra
Na otoku Ist kod Zadra zapalila se u večernjim časovima jahta na kojoj je bio bračni par sa djetetom.

"Sjedili smo na plaži kad smo odjednom vidjeli kako se dimi iz jahte. Nekoliko minuta kasnije čuli smo krikove. Počeli su vikati i dozivati pomoć", rekao je očevidac za portal 24sata.hr koji je snimio video u utorak oko 19 sati na otoku Ist kod Zadra.

Kako je kazala, na jahti je bio mladi par s djetetom. Kad su shvatili da ne mogu sami ugasiti požar počeli su vikati, a po njih su došli mještani s gliserom i odvezli ih na sigurno.

Zapovjednik DVD-a Ist potvrdio je kako su dobili dojavu o požaru te da su izašli na teren ugasiti vatru, pišu Nezavisne.

(Alen Avdić)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana