15.8.2019. 9:19
Krvavo jutro u Srbiji: U stravičnoj nesreći povrijeđeno pet Turaka, dvoje životno ugroženo
Petero turskih državljana povrijeđeno je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko 5 sati i 30 minuta u Sićevačkoj klisuri u Srbiji, prenosi Telegraf.

Do nesreće je, piše srbijanski Telegraf, došlo kada je vozilo austrijskih tablica koje se kretalo iz pravca Niša ka Pirotu, prešlo na lijevu stranu kolovoza, a zatim se zabilo u potporni zid.

Na licu mjesta nema tragova kočenja, pa se pretpostavlja se da se vozač uspavao. 

- Zbrinuli smo vozača, muškarca starosti između 40 i 50 godina koji ima najteže povrede i životno je ugrožen. Njegova majka, po našoj procjeni stara  oko 70 godina također je veoma teško povrijeđena, dvije djevojčice zadobile su povrede ekstremiteta i vrata, a mladić star oko 30 godina ima povrede grudnog koša. Šesta osoba, koja se nalazila u vozilu, nije povrijeđena - saopćio je Dragiša Aleksić, šef dežurne ekipe Hitne pomoći. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana