15.10.2019. 8:34
Poginuo 13-godišnji dječak: Poginuo usljed strujnog udara u porodičnoj kući
David Ninkov (13) iz Silbaša kod Novog Sada u Srbiji poginuo je jučer od strujnog udara u svojoj kući u Svetosavskoj ulici.

- Hitnoj pomoći je prijavljeno da je dijete udarila struja. Ljekari su odmah sanitetom otišli tamo i zatekli dječaka s teškim povredama. Stavili su ga u vozilo i krenuli ka Kliničkom centru Vojvodine - priča sagovornik "Kurira" iz istrage i dodaje:

- Ljekari su u bolnici učinili sve, pokušali su reanimaciju, ali nažalost, trinaestogodišnjak je od posljedica strujnog udara preminuo.

Policija je jučer obavila uviđaj u dječakovoj kući, ali zasad nije poznato kako je dijete udarila struja. 

- Još uvijek nema nikakvih informacija o tome kako je došlo do strujnog udara. Istragom će biti utvrđene sve okolnosti pogibije - dodao je sagovornik "Kurira".

Prema pisanju medija u Srbiji, dijete je vjerovatno stradalo kada je stalo na neisipravan kabal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana