22.10.2019. 14:05
Sergej Trifunović: Dugo sam pokušavao da postanem predsjednik, ali ovo ćaplavo govedo neće da pus
Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović predsjednika Srbije Aleksandra Vučića nazvao je „ćaplavim govedom“ u snimku koji je napravio tokom svog boravka u Indoneziji.

Dugo sam pokušavao da postanem predsjednik, pošto sam vidio da ne ide to tako, ovo ćaplavo govedo neće da pusti fotelju, riješio sam da postanem predsjednik Balija. Doneću Baliju prosperitet, privredu, natalitet - rekao je Trifunović: Osim što se obratio Vučiću, on je prokomentarisao i Oliveru Jovićević, novinarku RTS-a

- Prvo planiram da osnujem indonežansku televiziju, na kojoj će jedino biti Olivera Jovićević, tako mi se može, prenosi Oslobođenje.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana