21.1.2020. 13:26
Pripadnik Žandarmerije, otac dvoje djece, raznio sebe i ljubavnicu!?
Na putu između Batajnice i Nove Pazove jutros su nešto nakon 9 sati pronađena dva beživotna tijela, potvrdio je MUP Srbije.

U MUP-u Srbije nisu navodili nikakve detalje.

Međutim, srbijanske “Novosti” pišu da se sumnja da se pripadnik Žandarmerije zajedno sa svojom ljubavnicom raznio u automobilu.

Vozilo je pronašla policijska patrola, koja je zatekla u automobilu sa oštećenom karoserijom beživotno tijelo muškarca na vozačevom i žene na suvozačevom mjestu.

Sumnja se da su motivi ove tragedije ljubavni problemi. Takođe, “Novosti” navode da pripadnik Žandarmerije nije bio na dužnosti, kao i da se radi o 31.godišnjem muškarcu, ocu dvoje djece.

Srbijanska policija trenutno obavlja uviđaj na mjestu pronalaska tijela, nakon čega će se znati više detalja, kao i okolnosti pod kojima je došlo do ove tragedije.

Kako “Blic” saznaje riječ je o osobi Pavle R. koji je iz Stare Pazove, a radio je u novosadskom odredu Žandarmerije, dok se u slobodno vrijeme bavio rezbarenjem ikona i gusli zbog čega su o njemu pisali i pojedini srbijanski mediji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana