18.9.2020. 20:22
Muškarac na zagrebačkoj Savici ubio brata pa sebe
Dva mrtva muška tijela policija je danas poslijepodne pronašla u zagrebačkom naselju Savica. Kako je doznao portal Index, mušakarc je ubio brata, a potom izvršio samoubojstvo skokom s prozora zgrade.

Zagrebačka policija potvrdila je da su tijela oko 15 sati pronađena u stanu u Ulici Vladimira Ruždjaka.

"Sumnja se u nasilnu smrt, najvjerojatnije se radi o ubojstvu i samoubojstvu", kratko je izvijestila policija ne otkrivajući detalje.

Neslužbeno riječ je o zločinu u obitelji, točnije obračunu dvojice braće u kojem je jedan ubio drugoga pa potom i sebe.

Više podataka o događaju bit će poznato nakon očevida koji vodi zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu.

Ubio i majku
Kako doznaje portal Index, muškarac koji je danas ubio brata pa sebe prije šest godina ubio je i svoju majku. 2014. godine osuđen je zbog ubojstva na šest godina zatvora.

Pušten je na slobodu prošle godine i brat kojeg je ubio mu je bio skrbnik jer je proglašen neubrojivim. Sud je dosudio da se vrati živjeti s bratom u stan u kojem je ubio majku.

Miroslav G. je u veljači 2014. godine kuhinjskim nožem nakon prepirke ubo majku šest puta u leđa te još najmanje deset puta po prsima. Majku je ostavio u lokvi krvi. Kariranom dekom joj je prekrio glavu, a dio tijela jaknom.
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana