19.9.2020. 9:42
U Herceg Novom pronađeno žensko tijelo, sumnja se da je djevojka ubijena pa zapaljena
U hercegnovskom naselju Mokrine pronađeno je zapaljeno žensko tijelo, potvrđeno je Danu iz više izvora iz policije. Kako saznaje ovaj list, stradala djevojka je strana državljanka. Preliminarni rezultati istrage ukazuju na sumnju da je djevojka ubijena pa zapaljena.

Hercegnovska policija kasno sinoć je, odmah nakon prijave o pronalasku tijela, osigurala lice mjesta. Tijelo je pronađeno u zaseoku Lazarevići. Na tijelu djevojke su vidne opekotine u predjelu glave i ruku, piše AntenaM.

Policija sumnja da je tijelo spaljeno, najvjerovatnije, prije desetak dana, a pronašli su ga ljudi koji su išli da beru drva.

Naselje gdje je pronađeno tijelo sinoć je blokirano i niko nije mogao ni da uđe ni da izađe. Uviđaj će biti obavljen danas.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana