24.11.2020. 21:23
Srbija: Od danas ugostiteljski objekti i tržni centri rade do 18 sati
Radno vrijeme restoranima, kafićima, barovima, klubovima, kladionicama i tržnim centrima skraćeno je od danas do 18 sati, a u okviru mjera koje je Vlada Srbije donijela u sprečavanju širenja koronavirusa.

Ulice Beograda večeras izgledaju praznjikavo, kao što je bio slučaj u martu i aprilu kada je na snazi bio policijski čas.

Obavezno je i bezuslovno nošenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru, ali i na otvorenom prostoru u onim situacijama gdje se mogu izbjeći međuljudski kontakti.

Danas, 24. novembra, na snagu je stupila i zabrana svih javnih okupljanja s prisustvom više od pet osoba u zatvorenom i na otvorenom prostoru.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana