17.1.2021. 14:15
Pogledajte gdje se krio trostruki ubica iz Sjenice: Bio opkoljen sa svih strana
Enedin T. (44) koji je u selu Rasno kod Sjenice ubio bivšu suprugu Biseru Š. (44), njenog oca Fehima (64) i majku Šefku (60), dok je Biserinog brata Bekima Š. (35) teško ranio, nakon višesatne potjere ubio se nedaleko od kuće gdje je živio.

On se, prema nezvaničnim informacijama, skoro pet sati skrivao u šumi nedaleko od svoje kuće u selu Dolići, a kada je shvatio da ne može da pobjegne presudio je sebi., piše Kurir.rs.

Po tragovima u snijegu jasno je da je u trenutku kada se ubio bio opkoljen sa svih strana.

Kuća u kojoj se dogodio stravični zločin

Enedina T. opkolili su pripadnici policije ali i odreda Žandarmerije iz Kraljeva koji su veoma brzo stigli na lice mjesta.

U zraku su u subotu popodne nekoliko sati poslije zločina bila i dva policijska helikoptera koja su nadzirala granicu prema Crnoj Gori, jer se pretpostavljalo da je krenuo tamo, prenosi Kurir.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana