11.4.2021. 12:18
U Srbiji se otvaraju tržni centri
Epidemiolog Branislav Tiodorović rekao je poslije sjednice Kriznog štaba da je vrijeme da se on-line nastava svede samo na lokalne procjene u žarištima.
U Srbiji će od sutra biti dopušten rad tržnih centara ukoliko se nastavi tendencija smanjenja zaraženih, a od 19. aprila učenici će se vratiti u škole, odlučio je Krizni štab Vlade Srbije za borbu protiv virusa korona, prenosi N1.

Epidemiolog Branislav Tiodorović rekao je u petak, 9. aprila, poslije sjednice Kriznog štaba da je vrijeme da se on-line nastava svede samo na lokalne procjene u žarištima, a da od 19. aprila škole počnu da funkcionišu po sistemu po kojem su radile prije toga.

On je naveo da bi u tržnim centrima mogli da rade i ugostiteljski objekti koji imaju baštu, dok oni u zatvorenom i dalje to neće moći.


(Mirza Kadić)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana