17.4.2021. 17:17
Edi Rama tvrdi da je vidio mapu u kojoj se planira komadanje BiH
Edi Rama, albanski premijer, potvrdio je postojanje mape u vezi sa promjenom granica zemalja regiona Zapadnog Balkana, a gdje bi se najviše štete napravilo BiH.

Edi Rama je u emisiji „IZBORI 2021 na V+“ rekao da je mapu vidio. I prije nego što ju je pokazao slovenačkom kolegi Janezu Janši, piše „KoSSev“.

“Razgovarali smo prije izvesnog vremena. Također sam vidio ovaj dokument koji je izašao. Nemam komentar“, rekao je Rama.

Edi Rama tvrdi da je vidio mapu, ali slovenački premijer odbacuje da uopšte postoji. Janez Janša, čija će zemlja predsjedavati Evropskom unijom u drugoj polovini ove godine, napisao je da su tvrdnje za takav dokument akcije usmjerene na „nanošenje štete Sloveniji u EU“.

(H. Ahbabović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana