10.5.2024. 8:05
Kamere sve zabilježile: Ovako su izgledali posljednji trenuci Alme i njene djece
Albanski mediji su objavili snimke na kojima su zabilježeni posljednji trenuci 39-godišnje Alme Arazi i njeno troje dece, prije nego što su se udavili u rijeci Bojani.

Snimke su zabilježile kamere obližnjih firmi, nakon provjera koje policija i Tužilaštvo sprovode zbog rasvjetljavanja ovog događaja.

Jedna od snimaka prikazuje trenutak kada je Alma sa troje djece odvojena od snahe sa djetetom, nakon što su oko 20:09 napustili lokal gdje su popili kafu.

Almina rodica, nakon što je stajala i razmijenila posljednje riječi sa Almom, izvadila je telefon i činilo se da priča sa nekim. Zatim kreće putem u drugom pravcu zajedno sa svojim djetetom.

Kamere su zabilježile da je Alma potom sa svojom djecom došla do rijeke Bojane u 20:21 sat uvečer. Na snimku se čini da nisu skočili sa mosta, nego da je majka djecu spustila ispod mosta, odvela ih do obale rijeke i gurnula u vodu.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana