14.7.2019. 21:56
Netanyahu: Zgromit ćemo Liban i Hezbollah ako nas napadnu
Izrael će "zgromiti" Liban i Hezbollah ako se ta oružana grupa usudi napasti izraelsku državu, izjavio je tamošnji premijer Benjamin Netanyahu.

Ova izjava uslijedila je nakon intervjua lidera Hezbollaha Hasana Nasralaha za televiziju "El manar" povodom 13. godišnjice Drugog libanskog rata.  

Izraelski premijer je Nasralahove komentare nazvao "hvalisavim riječima", uz upozorenje da će se Hezbollah, zajedno sa Libanom, suočiti sa razarajućim vojnim udarcem, ukoliko se usudi učiniti "nešto glupo i napasti Izrael", prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana