13.9.2019. 13:16
Dvogodišnjakinja slučajno ubila majku: Slučajno pritisnula automatski prekidač za zatvaranje prozora u autu, što je zadavilo majku
Mlada majka umrla je na svoj 21. rođendan nakon što joj je vrat zapeo u prozoru porodičnog BMW-a, javlja ''Daily Mail''.

Majka je željela izvući dvogodišnju kćerku preko poluotvorenog prozora automobila, u tom trenutku dijete je slučajno pritisnulo automatski prekidač za zatvaranje prozora, što je zadavilo mladu majku. 

Nesretnu majku, koja je bila bez svijesti, pronašao je njen suprug. 

Slomio je staklo na prozoru, izvukao njeno tijelo i pozvao Hitnu pomoć, koja je odmah stigla na mjesto nesreće i odvela je u bolnicu, prenosi Avaz.

Nažalost, majka je umrla osam dana kasnije jer je izgubila previše kisika, što joj je bespovratno oštetilo mozak. 

- Mlada žena bila je 31. avgusta sa svojom porodicom u kući prijatelja. Oko 16:30 sati muž ju je pronašao u nesvijesti, na vratima auta - izjavio je Dmitry Ivanyuk, bjeloruski istražitelj. 

- Odvedena je u regionalnu bolnicu u Brestu u teškom stanju, gdje je i preminula zbog pretrpljene traume nakon asfiksije - dodaje se u policijskom izvještaju. 

(Amila Alijagić)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana