19.11.2019. 8:41
Duška Jurišić izabrana za direktoricu TVSA
Nadzorni odbor Televizije Kantona Sarajevo, na jučerašnjoj sjednici, u sastavu Dubravko Barbarić, predsjednik NO TVSA, Edita Sulejmanović, članica i Avdija Hasanović, član, donijeli su odluku o izboru i imenovanju nove direktorice Televizije Kantona Sarajevo.

Na četverogodišnji mandat, imenovana je Duška Jurišić, dugogodišnja novinarka i urednica. Obavljala je dužnosti urednika TV programa i Informativnog programa Federalne televizije, te glavnog i odgovornog urednika magazina "Dani". 

Ona je producirala i uređivala niz autorskih televizijskih projekata, a najpoznatija je po autorskoj emisiji "Pošteno", koja je nastala 2003. godine u produkcije Bosanskohercegovačke televizije, a od 2007. godine emitovana na Federalnoj televiziji.

Posljednju godinu bila je pomoćnik direktora BHRT-a.

(Patria / Haris Ahbabović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana