4.6.2021. 15:59
Sanja Kužet, voditeljica: Svako se ističe na svoj način!
Publika koja gleda emisije zabavnog karaktera primjećuje da Sanja Kužet uvek sija, da ima savršenu figuru i prirodnu ljepotu, ali povremeno joj se zamjera izbor garderobe.
Mnogi za nju vjeruju da je pravi pobjednik emisije “Zvezde Granda”, jer je uvijek tu i uvijek dominira svojom pojavom na sceni.
 
“Još nisam pjevačica, ali stvarno mislim za sebe da jesam donijela jedan pečat toj emisiji. I meni je drago zbog toga, jer nije lako u onom zvjerinjaku istaći se, ali ne po svaku cijenu. Naprotiv”, kaže Sanja. Sanja je otkrila i da se njen stil s vremenom mijenja.

“Stvar ukusa što se tiče tog stajlinga, definitivno moda se mijenja. A i Sanja je tada bila mlađa, pa je neki dekolte mogao da prođe. Sanja je sada tridesetsedmogodišnjakinja sa dva velika dječaka, starijim čak koji ima 12 godina. Tako da ja zaista smatram da čovjek kroz život treba da se mijenja”, istakla je ona.


(Amer Mujezinović)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana