7.6.2021. 10:14
Ne stišava se pompa oko otkaza Jovane Jeremić: Ispred nje je dug period oporavka
Pompa oko otkaza Jovane Jeremić na televiziji "Happy" i dalje ne jenjava. Iako je prvobitno u medijima istakla kako je razlog otkaza to što želi više da se posveti kćerki, voditeljici je ugroženo i zdravlje.

Naime, Jovana je tokom vikenda otputovala u banju kako bi se liječila od prevelikog stresa koji joj se nakupio od novinarskog posla, kao i zdravstvenih problema koje ima.

- Jovana nije željela nikome da otkrije da je prvenstveno razlog otkaza to što je narušila svoje zdravlje. Nije se štedila kada su njene emisije u pitanju, te se od stresa razboljela. Morala je pomoć da potraži kod doktora, a on ju je posavjetovao da je najbolja opcija da ode u banju i tamo se skloni od svega što joj je stvaralo nervozu – kaže dobro obaviješten izvor blizak voditeljici za Kurir.

- Kako pored nagomilanog stresa ima i velikih problema sa zdravljem, Jovana je trebala da ostane nekoliko dana u banji, međutim to se na kraju promijenilo. S obzirom na to da je sljedeća sedmica ključna kada će odlučiti na koju televiziju prelazi, voditeljica je morala da se vrati nazad za Beograd. Za sada zdravstveno stanje se popravilo minimalno, ali ispred nje je dug period oporavka i svjesna je da sebe mora što više da štedi kako bi mogla da se posveti porodici i prijateljima – zaključuje izvor blizak voditeljici.

(H. Ahbabović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana