19.9.2021. 14:12
Podigla se velika prašina oko Cece u Zvezdama Granda, Nova BH će ipak prenositi ovo takmičenje
Nova sezona muzičkog šoua "Zvezde Granda" počela je s prikazivanjem iako su snimanja krenula ranije.

Dosta noviteta je uvedeno, ali svakako je najveći taj što je jedna od članica žirija Svetlana Ceca Ražnatović, udovica zločinca Željka Ražnatovića Arkana. Ona je na ovu poziciju stigla umjesto Jelene Karleuše, svoje velike protivnice i žene sa kojoj se spori po sudovima.

U BiH "Zvezde Granda" se prikazuju na televiziji Nova BH, te je Dnevni Avaz 2. septembra poslao upit ovoj TV kući o tome planiraju li nastaviti prikazivati šou u kojem će jedna od glavnih protagonista biti udovica Arkana, zločinca i osnivača Srpske dobrovoljačke garde (SDG), koja je počinila najsvirepije zločine u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Odgovor na upit, kako je prenio Avaz, nisu dobili.

Nezvanični odgovor kažu da su dobili sinoć tako što su "Zvezde Granda" emitirane na Novoj BH u udarnom večernjem terminu s njom kao učesnicom.

(H. Ahbabović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana