21.12.2021. 19:13
Bosanka Sanela Jenkins dobila ulogu u planetarno popularnoj američkoj seriji
Bosanka Sanela Jenkins i Sheree Zampino i službeno su najavljene da će se pridružiti planetarno popularnoj seriji "The Real Housewives of Beverly Hills" u njenoj 12. sezoni.

Jenkins i Zampino tako će se pridružiti glumačkoj postavi iz 11. sezone ove serije, koju čine Kyle Richards, Lisa Rinna, Erika Jayne, Dorit Kemsley, Garcelle Beauvais, Sutton Stracke, Crystal Kung Minkoff i Kathy Hilton. 

Bosanka Sanela Jenkis , majka troje djece, osnivač je i direktor kompanije Neuro Brands, a uz to je filantrop i aktivistica.

Portal Eonline Sanelu Jenkins predstavlja kao veliku zvijezdu, koju je prepoznala i Fondacija za borbu protiv AIDS-a Eltona Johna, te kao veliku aktivisticu u borbi za ljudska prava, čiji je rad podržao i Haški institut za međunarodno pravo.

"Ljudska prava su elementarna prava i moramo učiniti sve što je u našoj moći da pomognemo onima kojima je to potrebno", rekla je Sanela Jenkins za Eonline. 

Još nije određen datum premijere 12. sezone serije "The Real Housewives of Beverly Hills", ali nas sigurno očekuje prava drama, kakvu samo domaćice iz ove serije znaju proizvesti.

(Ajdin Balićevac)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana