18.9.2024. 21:39
Nakon što mu je ATV otkazala saradnju, Robert Dacešin na Face TV
Nakon što je crnolistaška ATV prekinula saradnju sa bh. pustolovom Robertom Dacešinom, on će karijeru nastaviti na FACE TV.

Naime, od subote, 19. oktobra 2024., odmah nakon „Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem“, počinje se emitirati druga sezona serijala „Upoznajmo svijet sa Robertom Dacešinom“, navode iz ove TV kuće.

Robert Dacešin, bosanskohercegovački avanturista, aktivno putuje po cijelom svijetu već više od deset godina, a do sada je obišao preko devedeset zemalja na pet kontinenata. Robert je dobitnik i zlatne nagrade na prestižnom Festivalu turističkih filmova u Africi za video „Zašto Bosna i Hercegovina može biti broj jedan destinacija u svijetu“.

Prva sezona emitovanja na FACE televiziji je imala veliku gledanost i nema sumnje da će tako biti i u drugoj sezoni serijala „Upoznajmo svijet sa Robertom Dacešinom“.

(Erna H.) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana